Mickelarsson.se

Mickelarsson.se
©Mickelarsson

söndag 1 januari 2017

Comeback, mardrömmar och sjuk jul.

Efter nästan ett helt års uppehåll ska jag försöka mig på att skriva lite igen. Det är inte mitt nyårslöfte att jag ska skriva men jag kör ändå. Nytt år, nya förutsättningar.

Tiden går så sjukt snabbt, tyckte att det var alldeles nyligen som vi öppnade Döl för säsongen och nu har halva säsongen gått. Det kommer att bli mycket nytt detta år då vi förmodligen ska flytta verksamheten. Fortsättning följer angående eventuell flytt.

Barnen växer upp så himla snabbt. Anthony fyller tretton om två veckor.
Det är inte mer än ett år sedan som pojkarna hela tiden ville göra saker med oss föräldrar men nu ser man knappt till dom. När dom kommer hem från skolan så är det bara datorer och spel som gäller.
Under jullovet så har dom knappt varit utanför ytterdörren, dags att jaga ut dom lite kanske 😋
Alicia däremot är precis tvärtom, hon vill vara med oss hela tiden. För inte så länge sedan så fick hon vara med pojkarna och leka men nu får hon inte vara med så ofta längre. Det gäller att ta tillvara på tiden som dom vill umgås, man vet aldrig när den tar slut och dom inte vill veta av sina föräldrar under en period.

Apropå Alicia så hade jag en riktigt hemsk dröm om henne nyligen.
Hon åkte till en kompis härom dagen och dom skulle åka till deras stuga och sova över där. Hon tog sina skridskor med sig så dom skulle kunna åka på sjön under dagen.
Den natten så drömde jag att isen brast när hon skulle åka och hon kämpade med att hålla sig uppe. Jag vaknade varje gång det hände och kunde inte sova riktigt på hela natten.
Varför drömmer man såna hemska saker om sitt eget barn? Jag var dessutom orolig hela dagen hon var borta. Alicia kom i alla fall hem och jag kunde andas igen

Julafton blev stillsam för min och Anthonys del. Han hade varit krasslig i några dagar men vi valde ändå att åka till min mamma för att fira jul. Han orkade tyvärr inte så länge så Anthony och jag åkte hem medan resten av familjen åkte till barnens mormor och morfar och fortsatte fira. Det visade sig när vi kom hem att Anthony hade över 39 graders feber.

Gårdagens nyårsfirande blev minst lika stillsamt. Katina jobbade ett delat pass, pojkarna spelade större delen av dagen och Alicia kollade på film. Själv kikade jag på juniorkronornas match mot Tjeckien. Senare på kvällen så kikade vi på lite tv och vid 12-slaget gick vi ut och tittade på fyrverkerier.


Jag passar på att önska alla ett riktigt gott nytt år.

P.s Skulle vilja rikta ett stort tack till dom som påmint mig om hur matchen mot LIF gick, ni är underbara. Jag hade säkert missat det annars. 😍

Skönt väder idag.


Bjuder nedan på några sommarbilder.

Hjortronplockning.

ibland är allt upp och ner

Anthony njuter av en fin dag.

Jag mötte Sanny Lindström i somras

1 kommentar:

  1. Hade reflektionen varit längre ner hade du sett ut som en terminator �� intressant läsning varje gång ������

    SvaraRadera